لیست اختراعات محمدحسين نوروزي
خلاصه با پيش بيني عمر متوسط چرخ دنده و آناليز طيفي و روغني با پرتاب روغن به دريچه هاي داخل گيربكس و بازگشت آن و نمودار روند فرايند تغييرات سرعت بر روي سيستم با استفاده از خورشيدي سياره اي و رينگي و ارتعاشات بر روي سيستم مي توان عمر مفيد گيربكس را تا 2 برابر افزايش داد كه باعث عملكرد بهتر آن مي شود.
اتومبيل ها با توان و قدرت بالا داراي مصرف سوخت نسبتا زيادي هستند و با توجه به كاهش توليد سوخت و انرژي و پايان پذيرفتن آنها بر اين آمديم موتوري با توان قدرت بالا با مصرف كم و بهينه طراحي و ساخته ايم. با توجه به بهينه ساختن قطر سيلندر و كاهش اصطكاك مصرف سوخت همچنين بهينه سازي و منظم نمودن سوپاپ ها و تغييرات در زاويه ميل لنگ به صورتي كه 90 درجه مي باشد. موتوري با توان و قدرت بالا و داراي مصرف سوخت پايين طراحي كرده ايم. ابتدا از طريق تراشكاري و برش كاري فرزكاري مربوطه را ساخته و به يكديگر متصل مي كنيم با روشن كردن موتور و كار كردن اجزاي كلي به طريقي كه تمامي اجزا بهينه و بدون اصطكاك مي باشد با توجه به فشار پدال گاز به نسبت مربوطه سرعت ماشين بالا رفته و با توجه به اينكه اتومبيل در شرايط سخت و نامساعد جاده اي و جوي قرار مي گيرد مصرف سوخت پاييني دارد. آزمايش تعيين ضريب هدايت حرارتي جامدات ابتدا نمونه مورد آزمايش را در محل آن قرار داده و سپس جريان آب خنك كننده را از شبكه لوله كشي شهري در چشمه سر برقرار نموده و توسط كليد قطع و وصل جريان برق را در داخل چشمه گرم برقرار مي نماييم. سپس توسط رئوستا توان ورودي مورد نياز سيستم را تنظيم نموده و و مدتي صبر مي كنيم تا ثبات دمايي لازم برقرار گردد. سپس درجه حرارت ترموكوپل هاي سه چشمه گرم و سرد را يادداشت نموده و نمودار تغييرات درجه حرارت را نسبت به محور استوانه رسم مي كنيم. با استفاده از دو نمودار بدست آمده از دو چشمه گرم و سرد درجه حرارت سطوح نمونه را مشخص مي كنيم. پس از آن مقدار اختلاف دماي دلتا T دو سر نمونه را يادداشت و در رابطه زير قرار مي دهيم. به اين ترتيب ضريب هدايت حرارتي نمونه مورد آزمايش بدست مي آيد. همانطوريكه اشاره شد با اين دستگاه مي توان ضريب هدايت حرارتي هر ماده جامد اعم از فلزات و غير فلزات را تعيين نمود. ب) بررسي رابطه انتقال حرارت از طريق هدايت فوريه در اين آزمايش ابتدا قطعه نمونه برنجي تهيه شده را كه تعداد سه عدد ترموكوپل روي آن تعبيه شده است را بين دو چشمه گرم و سرد قرار داده و سپس مراحل فوق الذكر در بند الف را انجام داده و پس از حصول ثبات دمائي درجه حرارت نقاط 9 گانه را يادداشت نموده سپس نمودار تغييرات درجه حرارت را نسبت به فاصله هاي مربوط در جهت محور استوانه رسم نموده اين نمودار به صورت ذيل خواهد بود.
شستشوي محصولات كشاورزي با وزن كمتر از آب در حال حاضر شستشوي محصولات كشاروزي مختصص محصولات سنگين و بزرگ است ( مانند هندوانه ) كه همان شستشو را با دقت و ظرافت كامل انجام نمي شود و باعث انتقال بيماري مي شده ابتدا از طريق تراشكاري و برش كاري فرزكاري سنگ عناصر مربوطه را ساخته و به يكديگر متصل مي كنيم با روشن كردن موتور به حركت درامدن گيربكس محصولات را روي تسمه نقاله آمده و بوسيله زنجير چرخ حركت مي كند و به محفظه شستشو مي رشد و درون محفظه با شستشوي كامل و مكانيزه كليه مواد زائد و چسبنده محصول در كف حوضچه ته نشين مي شود. اين دستگاه جهت شستشوي محصولاتي كه ون آنها كمتر از وزن مخصوص آب مثل گوجه فرنگي مي باشد طراحي و ساخته شده است كه داراي نسبت به مواد مشابه داراي استفاده از نقاله دو قسمتي شيب دار و افقي مي باشد كه به دليل راندمان بالا و شستشوي مكانيزه مي باشد. براي شستشوي كليه محصولات كشاروزي قابل استفاده مي باشد
ميل لنگ اتومبيل سواري را به 4 قسمت تقيسم كرده و با قرار دادن چرخ دنده موتور 4 سيلندر را در به 4 قسمت تقسيم كرديم كه در زمان روشن شدن خودرو با 1 سيلندر روشن و كار ميكند و در ادامه با افزايش سرعت و توان سيلندر ها 1 به 1 روشن و كار مي كند.
با توجه به اينكه استان آذربايجان شرقي يكي از قطب هاي حوله بافي در كشور مي باشد كه هر دستگاهي حوله بافي سالانه حداقل نياز به دو سري نقشه متفاوت دارد و اين در حالي است كه اين نقشه ها تاكنون در منطقه به صورت دستي طراحي مي شود. با توجه به اينكه طراحي دستي اين نقشه ها بسيار زمان بر و پر اشتباه مي باشد بنابراين با توجه به تقاضاهاي موجود و همچنين احساس توانايي براي كمك به اين نياز جامعه بر آن شديم كه چنين دستگاهي طراحي كنيم كه اولا به اين نياز كنوني جامعه پاسخ گفته باشيم و ثانيا نوآوري هايي نيز ارائه نماييم كه نقشه هاي جديدتر و پيچيده تري نيز طراحي شود. با توجه به مطالب عنوان شده ما در نظر داريم دستگاهي طراحي كنيم كه اولا كاملا ايراني و ثانيا كاملا مكانيزه باشد. به طوري كه بافنده تصوير نقشه دلخواه خود را آورده و با استفاده از نرم افزار پردازش گر تصوير كه طراحي كرده ايم اين تصوير را تبديل به نقشه هاي بافندگي براي پانچ بر روي مقوا مخصوص نمايد. براي رسيدن به اين امر سه هدف براي طرح در نظر گرفتيم كه اين اهداف به صورت زير مي باشد. - طراحي نقشه از رو تصوير با استفاده از پردازش تصوير و ترميم آن - ايجاد تنوع در نقشه هاي براي به وجود آوردن بازارهاي جديد براي صنعت حوله بافي براي تحقق اين طرح سه زمينه كاري وجود دارد كه هر قسمت به صورت مجزا مورد طراح و پياده سازي قرار گرفت كه اين قسمت ها عبارتند از: - طراحي دستگاه مكانيكي كه بتوان نقشه كامپيوتري را بر روي مقوا پانچ نمايد. - طراحي نرم افزاري كه بتواند هر تصوير دلخواهي را پردازش نموده و به نقشه هاي بافندگي تبديل نمايد. - طراحي يك واسط الكترونيكي براي ارسال داده هاي كامپيوتري به دستگاه مكانيكي تا نهايتا اين داده ها بر روي مقوا پانچ گردند. در نهايت اين دستگاه با قسمت هاي اشاره شده مورد طراحي و پياده سازي قرار گرفت و بعد از سر هم بندي كل دستگاه و تست نهايي اين طرح به اهداف خواسته شده نائل گرديد كه نتايج اين طرح در فصل هاي بعدي ارائه خواهد شد.
بوش سيلندر از جمله قطعات چدني است كه نسبت به ساختار زمينه بسيار حساس است ويژگي هاي ساختاري قطعه تعيين كننده عمر و دوام و سلامت موتور اتومبيل مي باشد . براي توليد اين قطعه در صنعت از دو روش استفاده مي شود . روش نخست ، ريخته گري در ماسه به روش سيليكات سديم است . بوشي كه از اين روش توليد مي شود داراي استحكام پاييني بوده و بعلت رطوبت موجود در سيستم ، عيوب انقباضي و گازي فراواني در قطعه مشاهده مي شود . روش صنعتي و جديد براي توليد بوش سيلندر ريخته گري در قالب فلزي به روش گريز از مركز است . در اين روش مذاب به سرعت در قالبي كه در حال گردش است ، ريخته شده شكل مي گردد .
موارد یافت شده: 10